Time Out!

Time out! De naam zegt het al, een lekkere break, even er tussenuit en weg van de dagelijkse sleur waarin tijd even geen rol meer lijkt te spelen. De band neemt je mee op een reis, een avond “down memory lane” en het maken van nieuwe herinneringen die voor eeuwig zijn.

Reserveer ons dus nu door middel van het contact formulier of gewoon even een belletje of appje naar
Secretariaat Time out!: +31 6 1987 5285


Big size pop, rockin’ hard

 

Time out! neemt je mee op een avond vol avontuur waarin je muziek beleeft zoals het bedoeld is. Muziek die dicht bij je staat en waarbij geen afstand lijkt te bestaan. Één zijn met de muziek is niet voor niets een spreekwoord.

Met standaard een 23-koppige bemanning aan boord, een grote blazerssectie, combo en 3 vaste zangers/zangeressen kun je met recht spreken over een band die vette big size pop/dance/Latin kan neerzetten.


Muziek van de bovenste plank

 

Time out! wordt al sinds jaar en dag geleid door niemand minder dan Eric van Oppen die ook aan de wieg heeft gestaan van Volumia!, één van Nederlands bekendste en succesvolste popformaties. 

Eric is niet alleen een geniaal musicus, maar werkt ook samen met een enthousiast core-team binnen Time out! aan vernieuwende concepten en innovatieve vormen van entertainment om van uw event een onvergetelijke happening te maken. Daarmee zijn we uniek. Cross-over uitvoeringen zijn het Trademark van Time out!


Xander de Buisonjé, George McCrae, OG3NE, Maan, Jenny Lena, Danny Christiaan, George Baker

We hebben shows gespeeld met een indrukwekkende lijst van bekende nationale en internationale sterren.
Met velen, zoals bv. Xander en OG3NE, hebben we meerdere shows kunnen doen, omdat de samenwerking met Time out! zo goed beviel dat een vervolg niet uit kon blijven. Natuurlijk vergeten wij onze afkomst niet en werkten wij ook nauw samen met lokale Limburgse artiesten zoals Beppie Kraft, Tonni Willé. Marleen Rutten, Guido (Schintaler), Weej3, Big Benny, Spik & Span, Erwin en nog vele anderen.